ELEKTROSMOG

 

Elektrosmog je znečištění životního prostředí elektromagnetickým zářením.

Naše tělo pracuje také s el. a magnet. proudy a signály.Už i západní vědci začínají uznávat, že elektromagnetické znečištění způsobuje závažné biochemické změny....trvalý stres CNS, poruchy činnosti mozku, psychické vady, poruchy chování, arytmie, snížení činnosti imun. systému...atd.

 

Mobil a wiifi modemy kolem sebe šíří elektromagnetické pole o vysoké frekvenci,která rezonuje s biopolem člověka a rozrušuje ho. Tím dochází k poškozování zdraví. Kolem mobilu ale není nic vidět. Je to jako s elektřinou.

Známý výsměch: "Ty jsi blázen, to nic nedělá," končí v okamžiku, kdy stopa osciloskopu vliv prokáže. Co vychází z mobilu a přístrojů v domácnosti? Rušivé pole, které vychází jen v momentě, kdy je přístroj funkční.
Problém mobilu je ten, že se každé dvě minuty hlásí na věž. To znamená, že jeho uživatel dostává ránu za ranou. Wifina zas běží nepřetržitě. Lidi jsou v patologickém stavu každý den. S mobilem u postele pak celou noc.

Při zavádění mobilů na trh ale hygienici museli stanovit normy. A ty by nás měly chránit.Nechrání. Zákonodárci normy stanovili tak, aby fungoval mobil, a ne aby jehouživatele chránily. Na koho mají mobily nejhorší dopad?Na děti. Sedí ve škole denně mezi dvaceti až třiceti mobily. Pak hodiny u internetu. Mobily a internet na školách už jsou v některých státech zakázané. Proč dítě potřebuje mobil? Katastrofou jsou učebny informatiky pod wifi připojením.Jaký je teď dopad na mobilní školáky? Děti ve třídě nejsou schopné si nic zapamatovat, ztrácejí intuici,vnímavost, jsou nesoustředěné a agresivní.  Co se stane za deset patnáct let s člověkem, který denně telefonuje?  Mnoho lidí má narušenou imunitu. Až tak, že u některých nelze imunitní systém obnovit. Je to podobné jako u kuřáků. Po dvaceti letech strmě narůstá onemocnění rakovinou.  Onkologické statistiky mluví dost jasně.
 
V současné době je například spousta problémů se štítnou žlázou. To je první rezonanční pole mobilu. Pokud ji lékaři odoperují, nasadí léky a pacient bude fungovat dál. Medicína dokáže suplovat výpadky mnoha orgánů.Telefonu jsou ale blíž ucho a mozek. Uši a mozek odolávají rezonanci víc než štítná žláza. Mozek není první na řadě mechanickým poškozením,ale funkcí ano. Kdekoho dnes bolí hlava tupou bolestí.Jak si mají lidé chránit zdraví? Základ je mít od sebe mobil co nejdál. Do čtyř metrů je situace kritická. Na Západě se stává zvykem dokonce vypínat na noc všechny spotřebiče, protože na  domy jsou prošpikované elektrickými sítěmi.
Doporučujeme nemít doma wifi  modem a bluetooth.

 

 

Co způsobuje mikrovlnná trouba:

1. Mikrovlnkou ozářené potraviny ztrácí 60-90% životního energetického pole a ozařování urychluje strukturální rozpad potravin.

2. Ozařování vytváří v mase, mléce a obilovinách látky způsobující rakovinu.

3. Ozařování mění základní látky jídla, což způsobuje poruchy v zažívacím traktu.

4. Ozařování mění chemii jídla, což může vést k selhání lymfatického systému a degeneraci imunitního systému.

5. Ozářené potraviny vedou k vyššímu výskytu rakovinových buněk v krevním řečišti.

6. Ozařování změnilo rozklad základních látek. Když byla syrová, vařená nebo zmrazená zelenina vystavena ozařování byť na velmi krátkou dobu, vytvořily se volné radikály.

7. Ozářené potraviny způsobily rakovinový růst v žaludku a střevech, celkovou degeneraci periferních buněčných tkání a postupný rozpad zažívacího a vylučovacího systému u statisticky významného počtu lidí.

8. Ozářené potraviny snížily schopnost těla využít vitaminy B-komplexu, vitaminu C, 00vitaminu E, základní minerály a lipotropika.

9. Mikrovlnné pole v blízkosti mikrovlnky způsobilo také spoustu zdravotních problémů. vytvořilo:

* d-Nitrosodietanolamin (velmi známou rakovinotvornou látku)
* destabilizaci aktivních proteinových bimolekulárních sloučenin
* vytvoření vázacího efektu na radioaktivitu v atmosféře
* vytvoření rakovinotvorných látek v proteinovo-hydrosylatiových sloučeninách v mase, mléce a zrninách.

11. Mikrovlnné emise způsobily také změnu katabolického (rozkladného) chování glykosidu – a galaktosidu – prvků ve zmraženém ovoci, když je tímto způsobem rozmraženo.

12. Mikrovlny změnily katabolické chování rostlinných alkaloidů, když jim byla syrová, vařená nebo zmražená zelenina vystavena dokonce i na velmi krátkou dobu.

13. Rakovinu způsobující volné radikály se vytvořily v určitých molekulárních formacích stopových minerálů v rostlinných látkách, obzvláště v syrové kořenové zelenině.

14. V důsledku chemických změn v potravinových látkách došlo k selhání lymfatického systému, způsobilo to degeneraci schopnosti imunitního systému chránit se před rakovinovým růstem.

15. Nestabilní katabolismus mikrovlnami ozářených potravin změnil jejich základní potravinové vlastnosti, což vedlo k poruchám zažívacího systému.

16. Lidé konzumující ozářené potraviny vykázali statisticky vyšší výskyt rakoviny žaludku a střev, plus celkovou degeneraci periferních buněčných tkání, s postupným rozpadem funkce zažívacího a exkrečního systému.

17. Expozice mikrovlnám způsobila významný pokles nutriční hodnoty všech studovaných.

 

Z tohoto důvodu bylo toto zákeřnou smrt přinášející mikrovlnné zařízení od roku 1976 až do Gorbačovovi perestrojky v SSSR zakázáno!

 

© www.naturoporadna-hk.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma