Navigace: NATUROPATICKÁ PORADNA v Hradci Králové > PŘÍČINY NEMOCÍ Z POHLEDU NATUROPATICKÉ MEDICÍNY > METABOLICKÝ ODPAD Z NESPRÁVNĚ STRÁVENÉHO NEBO NESTRAVITELNÉHO JÍDLA

METABOLICKÝ ODPAD Z NESPRÁVNĚ STRÁVENÉHO NEBO NESTRAVITELNÉHO JÍDLA

Neexistují žádné dobré diety.

Pro druh Homo sapiens existuje pouze jeden správný způsob výživy, konzumace potravy odpovídající jeho přirozenosti. Což znamená stejnou stravu, kterou se živí naši příbuzní - primáti. Téměž výhradně vegetariánské komodity. V naší společnosti to není jednoduché, když nám křiklavé reklamy nepřetržitě vtloukají do hlavy, abychom konzumovali co nejvíc mléčných a masitých výrobků.

Ale příroda je nemilosrdná, obejde se bez reklamy. Kdo ji neposlouchá, pocítí následky. Otázka zní, jak dlouho bude trvat, než k tomu dospějeme a co přijde potom. Revma? Artritida? Cukrovka? Rakovina? Můžete se vybrat.

V Darkfield mikroskopu se můžeme rychle podívat na dvě základní informace týkající se klientova zdravotního stavu. Za prvé nám ukáže schopnost krve transportovat kyslík, za druhé zjistíme množství kyseliny v organismu. Tyto dva ukazatele jsou vůbec nejdůležitější a jinými běžnými přístroji se prakticky nedají stanovit. Analýza Darkfield mikroskopem se nedá ničím nahradit, protože ukazuje živou krev bez jakýchkoliv příměsí. Je to věrné zrcadlo naší látkové výměny a spolehlivý nástroj stanovení aktuální situace uvnitř těla i kontroly v průběhu detoxikace.

© www.naturoporadna-hk.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma