PŘEKYSELENÍ ZE STRAVY A STRESU

Překyselení je velkým problémem dnešní doby, má na svědomí nespočet nemocí a často je zásadní příčinou jejich vzniku.

Překyselení a následné zapísnění je schopno totálně změnit osobnost!

Měli byhom proto udělat vše pro to, abychom udrželi acidobazickou rovnováhu v našem těle.

A proč jsme překyselení?

1.) "KYSELÁ PLANETA"

Překyselování planety je dlouhodobý proces, jehož důsledkem je:

  • zhoršená kvalita půdy v půdě ubívají zásadité minerály→ snížená kvalita ovoce a zeleniny
  • voda s kyselým ph 

- teče z většiny kohoutků...a to je ještě její pití menším zlem, nežli pití přeslazených nápojů s CO2, které nás dokáží překyselit skrz naskrz

- okyselování oceánů (oceán pohlcuje emise CO2) → rychle zde vymírá život

- kyselé deště

2.) "KYSELÉ JÍDLO"

Nejspíš každý tak trochu alespoň tuší o čem je řeč. Bohužel ač nějaké informace víme, známe, dobrovolně na ně zapomínáme a hrneme do sebe, klidně i denně, neuvěřitelné věci, které většinou ti, kteří se je snaží prodat, označují jako jídlo.

Máme potraviny kyselinotvorné a zásadotvorné v jídleníčku většiny lidí převažují bohužel ty kyselinotvorné..což jsou např. klasické sladkosti ("top kombinací" může být třba bílý cukr s nasycenými tuky.. a když daná "dobrůtka" obsahuje ještě bílou mouku a spoustu záhadných éček, je to vskutku bomba a to doslova a do písmene..), smažené jídla, kuchyňská sůl, alkohol, ale i většina běžných tepelně upravovaných jídel obecně..

 

© www.naturoporadna-hk.cz - vytvořte si také své webové stránky